Villa Meri

Merellinen juhla- ja kokoushuvila Villa Meri ympäristöineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhlien ja yritystilaisuuksien järjestämiseen luonnonkauniissa Särkisalon saaressa. Tyylikkäät ja viihtyisät tilat sopivat monenlaiseen juhlaan ja tilaisuuteen. Alakerran avarassa juhlasalissa on tilat noin 80 henkilölle ja yläkerran aulassa tarvittaessa lisätilaa jopa 20 henkilölle. Huvilan yläkerrassa on lisäksi hulppea merinäköalasauna viidelletoista henkilölle sekä kaksi kahden hengen majoitushuonetta.

 

Esim. saunailta alk. 400 euroa.

 

Iso-Keisarin tie 5 | 25630 Särkisalo

 

Häät

Villa Meri sijaitsee luonnonkauniissa Särkisalon saaressa meren äärellä.  Vuonna 2008 valmistunut juhlahuvila tarjoaa tärkeään tilaisuuteenne ainutlaatuiset ja upeat puitteet. Juhlahuvilan tilat soveltuvat sekä pienimuotoisiin että suuriin juhliin jopa 100 hengelle.

 

Villa Meri on loistovalinta hääpareille, jotka arvostavat viihtyisää, tyylikästä ja tunnelmallista juhlaympäristöä. Huvila sopii niin tunnelmalliseen kynttilöiden valaisemiin talvihäihin kuin raikkaisiin merituulen tuoksuisiin kesähäihin. Villa Meren seesteistä tyylikkyyttä huokuvat tilat luovat juhlille kauniit puitteet, jotka eivät juuri koristeita kaipaa. Talo on suunniteltu juhlia varten, ja sen yhtenäinen juhlasali tuo kaikki juhlijat samaan tilaan.


Vihkiminen onnistuu kylän saaristolaiskirkossa neljän kilometrin etäisyydellä juhlapaikasta. Hääpareja on vihitty myös Villa Meren terassilla sekä juhlahuvilan vieressä kohoavalla näköalakalliolla, jonne vie muutaman sadan metrin pituinen polku.

 

Villa Meren etupihan terassilta avautuu näkymä mäntymetsän yli merelle. Kesäaikaan terassilla voi toivottaa vieraat tervetulleeksi ja nostaa hääparille onnittelumaljan. Terassilla on pöytäryhmiä oleskeluun sekä telttakatos bändille. Takapihalla on parkkitilat autolla tulleille vieraille, ja myös linja-autolla pääsee pihaan asti. Villa Mereen on mahdollista tulla myös meriteitse – lähirannan laituriin voi saapua isommallakin veneellä tai purjeveneellä ja matkaa juhlahuvilalle on vain muutama sata metriä.


Koska hyvä ruoka aina kruunaa juhlan, suosittelemme lämpimästi pitopalvelun järjestäjäksi loistavista ruoistaan tunnettua PitoPastanttia Perniöstä tai Teijo Cateringia Salosta. He suunnittelevat menun toiveidenne mukaan laadusta ja hyvistä raaka-aineista tinkimättä. Villa Meren hyvin varusteltu keittiö astioineen mahdollistaa maistuvat, usean ruokalajin menukokonaisuudet joko pöytiin tarjoiltuna tai buffet-ruokailuna.

 

Villa Meressä ei ole anniskeluoikeuksia eli asiakas voi itse hankkia juomat. Salin viinikaapissa viilenevät juhlajuomat nautittavaksenne. 
Villa Meren aula muuntuu illan edetessä tanssilattiaksi. Kesähäissä on mahdollista tanssia myös ulkona – etuterassilla on katetut tilat orkesterille ja tansseille.

 

Majoitusta tarvitseville meillä on tarjota viihtyisiä merenrantamökkejä sekä kaksi huoneistoa yhteensä jopa 70 hengelle. Kaikki majoitustilat sijaitsevat alle kilometrin etäisyydellä Villa Merestä.

 

Tarjoamme valmiin kokonaisuuden, jossa hoidamme kaiken salin juhlakattauksista loppusiivoukseen. Sinun tarvitsee vain keskittyä nauttimaan tärkeästä juhlastasi vieraidesi kanssa. Tervetuloa tutustumaan Villa Mereen ja sen ympäristöön – näin saatte parhaan käsityksen Villa Merestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Matkaa Salosta kertyy 45 km, Turusta 95 km ja Helsingistä 135 km.

 

HÄÄKULJETUS

Meiltä on mahdollista vuokrata hääkuljetuksiin myös limusiinien klassikko, Lincoln Town Car.

facebook instagram

 

 

YLÖSTALON MATKAILUTILA

 

Juha Karimo

info(a)ylostalo.fi | www.ylostalo.fi

Norrbyntie 135, 25630 Särkisalo

+358 (0)40 540 4342